KulturaSlobodno vremeVestiZaječar info

57. GITARIJADA: Zasedao Organizacioni odbor, POZNATA CENA KARATA

Prva sednica Organizacionog odbora 57. zaječarske Gitarijade, kojom je predsedavao gradonačelnik Boško Ničić, predsednik Organizacionog odbora, održana je danas u Zaječaru.

57. zaječarska Gitarijada biće održana u periodu od 29. do 31. avgusta, utvrđeno je na današnjoj sednici, a članovi organizacionog odbora razmatrali su i utvrdili preliminarnu listu učesnika revijalnog dela programa, dok će na konferenciji za medije, koja će u narednih nedelju dana biti održana u Beogradu, biti saopštena i objavljena imena svih bendova koji će nastupiti na Zaječarskoj Gitarijadi.

Cena kompleta karata za 57. zaječarsku Gitarijadu iznosiće 2.000,00 dinara za sve tri festivalske večeri, dok će cena pojedinačne karte biti 1.000,00 dinara, odlučeno je na sednici odbora.

Doneta je i Odluka da se učenicima osnovnih i srednjih škola sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji grada Zaječara omogući slobodan ulaz na Gitarijadu, uz karte koje će učenici moći da preuzmu u prostorijama Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, a na osnovu uvida u đačku knjižicu.

Distribucija i prodaja karata će početi od 15. jula, preko odgovarajuće agencije za prodaju karata. Takođe, ulaznice će moći da se kupe u prostorijama zaječarskog pozorišta i Doma kulture u Kotlujevcu, a prodajno mesto će biti i na zaječarskom skveru. Svi koji žele da uživaju u rok muzici, karte će tokom trajanja Gitarijade, moći da kupe i u šatorima, koji će biti postavljeni na prostoru predviđenom za održavanje ovog muzičkog festivala.

Na sednici se diskutovalo i o obavezama i zaduženjima organizatora 57. „Gitarijade“.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button