Najnovije vesti
Home / Hronika / TUGA U KNJAŽEVCU! TROMESEČNA BEBA UMRLA OD PROMRZLINA, RODITELJI UHAPŠENI!
TUGA U KNJAŽEVCU! TROMESEČNA BEBA UMRLA OD PROMRZLINA, RODITELJI UHAPŠENI!

TUGA U KNJAŽEVCU! TROMESEČNA BEBA UMRLA OD PROMRZLINA, RODITELJI UHAPŠENI!

Knjaževačka policija uhapsila je nevenčani bračni par iz tog mesta, Darka Đ.(33) i njegovu suprugu Milicu J.(28), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo kršenje porodične obaveze.

Lekari u Knjaževcu su nas pozvali i kazali da je mladi bračni par doveo tromesečnu bebu koja je preminula, najverovatnije, od promrzlina. Odmah smo priveli roditelje i obavili sa njima razgovor, nakon čega smo im odredili pritvor do 48 sati – saznajemo u policiji.

Nadležni su naložili obdukciju bebe da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Darko i Milica imaju još dvoje dece, jedno staro tri, drugo dve godine. Nakon pregleda lekara utvrđeno je da su oba deteta lošeg zdravstvenog stanja i da imaju tragove promrzlina po telu.

-Decu je preuzeo Centar za socijalni rad. Zbog lošeg zdravstvenog stanja i vidljivih promrzlina oba deteta su prebačena na Dečije odeljenje Kliničkog cetntra u Nišu – saznajemo od nadležnih.

Istražni sudija naložio je psihijatrijski pregled roditelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>