Najnovije vesti
Home / Vesti / DONACIJA IPA REGIJE SRBIJE USTANOVI “OBLUTAK”
DONACIJA IPA REGIJE SRBIJE USTANOVI “OBLUTAK”

DONACIJA IPA REGIJE SRBIJE USTANOVI “OBLUTAK”

Povodom održane prednovogodišnje humanitarne proslave u organizaciji NS IPA SRBIJE Regije Zaječar, Niš, Pirot, Kruševac, Priština i Pomoravlje, zaječarskoj Ustanovi „Oblutak“ uručena je donacija u iznosu od 45.000,00 dinara.

Direktorki Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju “Oblutak” Ani Petković, vaučer je uručio Aleksandar Pešić, član Izvršnog saveta u IPA Regiji Zaječar. Tom prilikom Petković je istakla da će prikupljeni novac omogućiti odlazak dece iz Oblutka na celodnevni izlet sledeće godine.

„Cilj putovanja je socijalizacija i integracija naših korisnika, njihovo prilagođavanje na novu sredinu, poboljšanje zdravlja i pozitivan uticaj na njihovo emocionalno stanje. Iz tog razloga se trudimo da svake godine realizujemo lepo putovanje i druzenje nasoj deci iz Oblutka “, rekla je Petković, zahvalivši se IPA Regiji Srbije i svim prisutnim gostima na podršci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>