VestiZaječar info

Zaječar: SUTRA POČINJU TOPLE PROBE

Javno komunalno stambeno preduzeće Zaječar počeće sa toplim probama, od sutra 18. oktobra, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Visoke dnevne temperature, za ovo doba godine, prijaju Zaječarcima ovih dana, ali ne i jutarnje koje se kreću oko nula stepeni. Republički hidrometeorološki zavod Srbije najavio je za utorak najnižu temperaturu od -2 na jugu i jugoistoku Srbije do 12 na jugu Banata, a najvišu dnevnu od 21 do 25 stepeni.

Podsetimo, Zaključkom Gradskog veća grada Zaječara od 14. oktobra ove godine data je preporuka Javnom komunalno-stambenom preduzeću Zaječar da grejna sezona ne počne 15. oktobra. Kako je navedeno, biće organizovano dnevno praćenje vremenske prognoze od strane Štaba za vanredne situacije koji daje preporuku kada i pod kojim uslovima će se otpočeti sa isporukom toplotne energije krajnjim korisnicima.

Toplovodna mreža Javnog komunalno-stambenog preduzeća Zaječar pokriva oko 200.000 kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora u gradu. Osim vlasnika stambenog prostora, korisnici su i vlasnici poslovnog prostora, kao i brojne državne i gradske institucije.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button