DruštvoVestiZaječar info

ZAJEČAR: EVO KOJI SVE OBJEKTI NEĆE RADITI POSLE 18 SATI

Na današnjoj sednici Štab za vanredne situacije grada Zaječara doneo je zaključak o ograničavanju radnog vremena kojim se od 24. novembra do 04. decembra OGRANIČAVA radno vreme restorana, kafića, barova, kladionica, kockarnica, prodavnica i drugih maloprodajnih objekata, pekara, kioska brze hrane i sličnih uslužnih radnji, dečijih igraonica, tržnih centara i drugih objekata iste ili slične namene, kao i ugostiteljskih objekata koji posluju u okviru benzinskih stanica, tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 05.00 časova narednog dana.

​Ograničenje radnog vremena ne odnosi se na rad apoteka i benzinskih stanica/pumpi u delu prodaje goriva.

Za vreme važenja ovog Zaključka ne primenjuju se odredbe Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara koja propisuje ograničenje radnog vremena objektima na drugačiji način.

​Kako se navodi, nakon isteka predviđenog perioda, nastavlja se puna primena ranije donete Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara , ukoliko, u međuvremenu, zbog poboljšanja ili pogoršanja epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19 ne budu propisane nove mere.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button