DruštvoKulturaSlobodno vremeSportVestiZaječar info

Vikend bogat dešavanjima – Obavezno poštovanje propisa

Predstojećeg vikenda u Zaječaru, pored Festivala hrišćanske kulture koji je u toku, održaće se niz sportskih manifestacija, a grad na Timoku biće i dvodnevni domaćin emisije “Prelo u našem sokaku” koja se prikazuje na televiziji “Happy”.

Kako je jutros podsetio gradonačelnik Zaječara i komandant Kriznog štaba u Zaječaru, odlukom Štaba za vanredne situacije jasno je i nedvosmisleno propisano ponašanje učesnika i eventualne publike kako na svim, tako i na manifestacijama i događajima zakazanim za predstojeći vikend, a ovi propisi odnose se na broj ljudi, obaveznu minimalnu distancu, nošenje zaštitnih maski i sl.

Osim učesnicima emisije “Prelo u našem sokaku”, koja će biti emitovana uživo od 11 do 14 sati na televiziji “Happy”, publici neće biti dozvoljen pristup Popovoj plaži u subotu 12. septembra i lokalitetu Felix Romuliana u nedelju 13. septembra.

Izboru za najjačeg čoveka Srbije, odnosno takmičenju “Strongman” na Popovoj plaži, moći će, pored takmičara i vođa ekipa, da prisustvuje najviše 300 gledalaca na tribinama a za održavanje reda, distance i udaljavanje onih koji ne poštuju naredbe Štaba za vanredne situacije, biće angažovana komunalna milicija, policija i Republička sanitarna inspekcija.

Ista pravila, kako je dodao Ničić, biće primenjena i u nedelju na Popovoj plaži, prilikom održavanja Seoskih igara Sportskog saveza Srbije.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close