VestiZaječar info

Tribina ,,Razbijanje mitova u IT industriji“ u zaječarskoj biblioteci

Matična biblioteka ,,Svetozar Marković” u Zaječaru organizuje tribinu Digitalne bune, formirane od stručnog tima programerske firme NextBlin, u sredu, 24. aprila.

NextBlink je kanadsko-srpska kompanija sa sedištem u Timočkoj Krajini. Dugi niz godina pomaže svojim klijentima da unaprede poslovanje. Ova kompanija stvara IT rešenja koja unapređuju poslovne procese, štede resurse i značajno podižu efikasnost u radu. Strateški je saradnik Fakulteta organizacionih nauka. Između ostalog, uspešno je realizovala projekte u oblasti kanadskog zdravstva, kao i u domenu onlajn-kupovine, prateći poslednje trendove u radu sa modernim tehnologijama.

Želja i namera zaposlenih u NextBlinku jeste da se unapredi informatička pismenost i preduzetništvo u Timočkoj Krajini. Digitalna buna je inicijativa za pokretanje Regionalnog startap centra u Zaječaru.

Tribina pod nazivom ,,Razbijanje mitova u IT industriji” namenjena je učenicima Gimnazije i Tehničke škole IT smera, kao i svim zainteresovanima za temu.

Učesnici tribine su: UI/UX Designer (Marko Stanojev), Business Analyst (Vladimir Stanojević), Quality Assurance – QA Tester (Ana Ognjanović), Team Lead, Full Stack Developer (Nemanja Matić), Project Manager (Stefan Kostić).

Početak je u 17 sati.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button