SportVestiZaječar info

Timok 1919 na proleće jači u napadu: UROŠ NIKOLIĆ SE VRAĆA u svoj matični klub

POJAČANJE U NAVALNOM REDU - Uroš Šinki Nikolić (Foto: Novica Petković Skela)

ZAJEČAR. Nakon što su redove Timoka 1919 napustili skoro svi fudbaleri sa strane, juče je jato „belih labudova“ sa Timoka napustio i novi kapiten. Posle polusezone odigrane u srpskoligašu, Timočaninu iz Knjaževca, Uroš Nikolić Šinki, bivši kapiten „belih labudova“, ponovo se vraća u staro „plavo belo“ jato sa Timoka, sa željom da mu pomogne da u nastavku sezone izbori opstanak u srpskoligaškom društvu.

IZ PRVOLIGAŠKIH DANA – Boje Timoka na prvoligaškoj sceni branio je i Uroš Šinki Nikolić (Foto: Novica Petković Skela)

-Prošao sam sve selekcije u Timoku, od pionira do seniorskog pogona, kada sam se izborio i za dres prvotimca na prvoligaškoj sceni. Minulog leta, posle ispadanja Timoka iz Prve lige, karijeru sam nastavio u srpskoligašu Timočaninu, čije sam boje sa uspehom branio i pre nekoliko sezona. Kako mi roditelji i mlađa sestra žive u Zaječaru, odlučio sam da se vratim u moj matični klub Timok, da pokušamo da na proleće dobrim igrama i pobedama izborimo plasman iznad crvene linije, kako bi i od leta, na novom stadionu, igrali u srpskoligaškom društvu, a potom da se bolje organizujemo i da pokušamo u što kraćem roku da se vratimo i na prvoligaškoj pozornici – kaže Uroš Nikolić Šinki (na slici), koji će sa prvoligaškim iskustvom, bez dileme, biti veliko pojačanje za navalni red Timoka 1919, na trnovitom putu opstanka u ligi.

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE – Urošev otac Miroslav Nikolić Šinki bio je AS Timoka, a sada je uspešni trener u jatu belih labudova sa Timoka (Foto: Novica Petković Skela)

Pripreme za nastavak prvenstva na srpskoligaškom Istoku, Timokovci su zakazali za 1. februar.

A. N. Petković
FOTO: N. P.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button