Slobodno vremeVestiZaječar info

Tango vikend u Zaječaru

Plesne večeri u okviru „Tango vikenda“ biće priređene u Zaječaru u petak i subotu, 5. i 6. avgusta, dok će u nedelju 7. avgusta plesno veče biti priređeno u vinariji Matalj u Negotinu.

Prvo plesno veče biće priređeno u TerazZi, a zatim se „Tango vikend“ nastavlja na kasnoantičkom lokalitetu „Felix Romuliana“ u subotu 6. avgusta, od 20 sati.

Tango vikend u Zaječaru je, podsetimo, prvi put održan na Felix Romuliani 2019. godine pod nazivom „Tango weekend Felix Romuliana“ u organizaciji škole Alegria sa organizatorima Tatjanom Najdanov i Sašom Stamenkovićem.

Ovog leta festival se organizuje pod nazivom „Mil pasos de tango“, u organizaciji plesne škole Mil pasos, koju su u Zaječaru otvorile Tatjana Najdanov, Radica Krstić i Sanja Đorđević, a u saradnji sa Narodnim muzejom u Zaječaru.

U organizaciji će ove godine pomoći i Marko i Mladen Milenković, Milena Pacić i Miloš Miloradović, maestro argentinskog tanga koji će držati radionice u okviru festivala.

-Dolaze nam DJ Shone iz Niša, DJ Marko iz Beograda i DJ Pamela iz Argentine, navode organizatori i dodaju:

-Trudićemo se da svake godine događaj bude što posećeniji i jači u pogledu učešća maestra ove discipline, kao i DJ-eva. Cilj nam je da dovodimo ljude koji će svojim znanjem unaprediti našu tango zajednicu koja je svake godine sve veća.

U nedelju 7. avgusta od 20.00 sati plesno veče biće priređeno u vinariji Matalj u Negotinu.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button