SportVestiZaječar info

Sledećeg vikenda START SRPSKE LIGE: TIMOK 1919 ugostiće PČINJU, a KABLOVI gostuju Sinđeliću

Foto: Novica Petković Skela

Start sezone na srpskoligaškom istoku zakazan je za 15. avgust. Tog dana, takmičenje u okviru Srpske lige započinju Timok 1919 i Kablovi, prvi na svom terenu protiv vranjske Pčinje, drugi u Nišu protiv ekipe Sinđelića.

Fudbaleri Timoka se uveliko pripremaju za predstojeće takmičenje u grupi “Istok” trećeg ranga srpskog fudbala. Sastavni deo tih priprema su prijateljski mečevi. Od planiranih sedam utakmica, šest je već odigrano. Prošlog vikenda je FK “Timok 1919” poražen od Timočanina, na terenu u Knjaževcu, rezultatom 1:0. Timokovci su u Nišu imali mnogo više sreće. Savladali su fudbalere Cara Konstantina, dugogodišnjeg srpskoligaša, rezultatom 0:2. Isti rezultat je postignut i u gostujućem meču protiv Slatine. Na Kraljevici su fudbaleri Timoka protivničkoj ekipi SFS Borca iz Paraćina dali dva gola, a od njih primili jedan i tako ostvarili još jednu pobedu u pripremnoj fazi. Pretposlednju pripremnu utakmicu su igrali sa Dunavom iz Prahova.

Timokovce očekuju još jedna utakmica pripremnog karaktera, ona je predviđena za prvi dan ovog vikenda. Treba da ugoste ekipu Bora, na gradskom stadionu u Zaječaru.

Utakmica 1. kola Srpske lige “Istok” Timok 1919 – Pčinja biće odigrana u subotu 15. avgusta. Početak je najavljen za 17 časova, a meč će se igrati na gradskom stadionu na Kraljevici.

Pred fudbalerima Kablova, novim srpskoligašima, koji su sa “pola gasa” pre dva dana pobedili ekipu Rudara VČ iz Grljana i plasirali se u dalje takmičenje kupa na teritoriji FS Zaječarskog okruga, je ovog puta znatno teži zadatak. Oni će u subotu 15. avgusta gostovati u Nišu. Njihov domaćin je ekipa Sinđelića.

Trenutna epidemiološka situacija ne dozvoljava prisustvo publike.

Oznake
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close