DruštvoVestiZaječar info

PORODIČNI PAKETI za najugroženije Zaječarce

Ministarstvo zdravlja, kompanija Pharma Vera i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedili su higijenske pakete i pakete hrane za najugroženije žitelje Zaječara i zaječarskih sela.

Crveni krst Srbije u sardnji sa Ministarstvom zdravlja i kompanije Pharma Vera d.o.o. obezbedio je isporuku higijenskih paketa za korisnike narodne kuhinje. Ukupna vrednost paketa opredeljenih Crvenom krstu Zaječar je 415.877,00 dinara.

Crveni krst Zaječar će u četvrtak 16. septembra na punktu podele obroka korisnicima narodne kuhinje u Kotlujevcu od 12.15 sati vršiti distribuciju higijenskih paketa.

Nakon podele korisnicima u gradu u toku naredne nedelje uslediće podela u okolnim selima.

Po završetku ove akcije uslediće podela porodičnih paketa hrane i higijene za socijalno ugrožene porodice u gradu i okolnim selima obezbeđenih od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Za organizaciju Crvenog krsta Zaječar opredeljeno je 450 paketa sa osnovnim životnim namirnicama. Paketi hrane, kako se navodi, sadrže po 10 kilograma brašna, litar ulja, kilogram pirinča, dva kilograma pasulja, testenine, konzerve, šećer i so, dok paketi higijene sadrže tri kilograma deterdženta za veš, deterdžent za sudove, sapune, šampon i sl.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button