BorKulturaSlobodno vremeVestiZaječar info

Ponovo radi bioskop u Boru

Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ nakon kraće pauze nastavlja rad uz obavezno poštovanje svih važećih mera koje je propisala Vlada RS, a koje se odnose na rad i funkcionisanje ustanova kulture, saopštavaju iz ove institucije. Već danas počinju projekcije filmova u bioskopu Zvezda, a svakog vikenda, po utvrđenim terminima, funkcionisaće i edukativne radionice.

Na repertoaru bioskopa ,,Zvezda“ od 23. do 29. aprila je animirani film ,,Duša“, koji će biti prikazivan od 16 i 18 sati, dok će ruski film ,,Super Dip″, u kome glavnu žensku ulogu igra Milena Radulović, biti prikazivan u istom periodu od 20 sati.

Broj mesta je redukovan na 88 po projekciji, što podrazumeva poštovanje mera od minimum devet kvadratnih metara po posetiocu. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru prilikom ulaska u bioskop.

Blagajna bioskopa radi svakodnevno, sem ponedeljkom, od 15 do 20 sati i karte se mogu kupiti u tom periodu za sve projekcije.

Edukativne radionice Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“ nastavljaju programske aktivnosti, po utvrđenim terminima, svakog vikenda, uz strogo poštovanje svih propisanih mera zaštite i prostornih ograničenja.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button