VestiZaječar info

Poljoprivredni proizvođači, redovno proveravajte e-poštu

Poljoprivredna savetodavna stručna služba (PSSS) Agroznanje Zaječar poziva poljoprivredne proizvođače koji su podneli zahtev za podsticaje putem portala ePodsticaji, da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave kako bi prihvatili rešenja, koja na taj način postaju pravosnažna i izvršna, što omogućava isplatu sredstava.

„Neophodno je da poljoprivredni proizvođači prihvate i preuzmu Rešenje o usvajanju zahteva za subvencije koje je isporučeno u njihovo eSanduče i ukoliko nemaju primedbe, odreknu se prava na žalbu saglasno Uputstvu za odustanak od žalbi u roku od 8 dana. Na taj način sredstva će biti brže isplaćena na korisnički račun prijavljen u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava“, kažu u PSSS Agroznanje Zaječar.

Uputstvo za odustanak od žalbi, korisnici mogu naći na sajtu UAP kao i na portalu ePodsticaji.

„Ukoliko su poljoprivredni proizvođači podneli zahtev za ostvarivanje prava na refakciju plaćene akcize putem platforme eAgrar (odnosno eRPG), takođe je potrebno da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave, prihvate i preuzmu Rešenje o usvajanju. Odustanak od prigovora na pomenuta rešenja podnosi se prateći uputstva u delu Podnošenje žalbi i odustanak od prigovora putem platforme eAgrar (eRPG)“, navode u službi.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Upravi za agrarna plaćanja na kontakt telefone 011/30-20-100, 011/30-20-101 i 011/30-20-118 ili 0800/106-107, kao i putem kontakt forme na zvaničnoj veb prezentaciji Uprave za agrarna plaćanja i kontakt forme na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button