BoljevacHronikaVestiZaječar info

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO nakon užasne saobraćajne nesreće u Boljevcu

Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila juče u Boljevcu, kod pijace, a u kojoj je stradala žena iz Vrbovca, oglasio se osnovni javni tužilac Slaviša Dimitrijević.

U saopštenju se navodi da se 17. februara oko 09.15 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u Boljevcu kod pijace, u Obilićevoj ulici, na taj način što je došlo do kontakta teretnog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao A.L. iz Paraćina i pešaka I.M. iz Vrbovca.

Kako se dodaje, I.M. je podletela pod zadnje točkove kamiona i pri tom je došlo do toga da se zakači za zadnju osovinu kamiona koji je nakon 500 metara zaustavljen od strane PU Zaječar u kontroli saobraćaja. Tek tada je primećeno telo I.M.

-Izvršen je uviđaj lica mesta, utvrđeno je da vozač nema alkohola u krvi i da prema tragovima gde je primarno bilo kontakta pešaka i vozila, kontakt nije nastao sa prednje strane vozila već sa bočne leve strane vozila. Iz tih razloga naložen je pregled karoserije vozila sa donje strane kako bi se utvrdilo da li postoje tragovi kontakta pešaka i vozila sa prednje strane vozila, navodi se u saopštenju.

Naložena je obdukcija.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button