Slobodno vremeVestiZaječar info

Nestabilno vreme odlaže OUTHIDE događaj zakazan za danas

Usled nestabilnih vremenskih prilika i najavljene kiše za večernje sate tokom subote 17. jula, organizatori Outhide festivala saopštili su da događaj planiran i najavljen za ovu subotu, u terminu od 17 do 23 sata u parku Srbijašume kod naselja Dva brata, neće biti održan ovog vikenda. 

Događaj će, kako su saopštili organizatori Outhide festivala, biti priređen naredne subote, odnosno 24. jula, u istom terminu, sa najavljenim programom i istom energijom.

Ovo dešavanje zamišljeno je kao dnevno druženje uz zanimljiv kulturno-zabavni program. Posetioci će uz zvuke letnje muzike imati priliku da pogledaju izložbu radova mladih umetnika, koji su iscrtani u okviru projekta “Nevidljivi grad”, a takođe i da posmatraju uživo sesiju street art iscrtavanja, koje će realizovati zaječarski art umetnik Nikola Dančević – Gringo. Početak ovog dešavanja zakazan je za 17 sati, a planirano trajanje je do 23 sata.

Ideja je da ovaj događaj posete sugrađani svih uzrasta željni dobre muzike, voljni da podrže street art umetnike i raspoloženi za nastavak priče Outhide fesitivala.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button