Slobodno vremeZaječar info

Ne propustite veliku Black Friday akciju – 25. novembra 25% POPUSTA!

Za Black Friday, najveći šoping dan u godini, 25. novembar, Keramika Jovanović vam je pripremila najveći popust od 25% na ceo asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana sopstvenog brenda. Ne propustite ovu izuzetnu priliku da po akcijskim uslovima pribavite vama omilјeni model kupatilskog ormarića, kvalitetnu kabinu ili paravan čiju ste kupovinu planirali već duže vreme.

Posetite nas u najbližem salonu kako bismo zajedno proslavili dan kupovine i kreirali savršenu kombinaciju za vaše kupatilo. U Zaječaru se naš salon nalazi na Negotinskom putu BB. Kontakt telefon je 019/428-760.

Dok iščekujete „Crni petak“ posetite naš sajt (keramikajovanovic.rs/), pregledajte akcijski asortiman i potražite inspiraciju za uređenje vašeg kupatila. U skladu sa Black Friday raspoloženjem i trendovima u savremenom uređenju enterijera, mi vam predlažemo da se oprobate u kombinovanju modernih kupatilskih elemenata u tamnim nijansama kao što su kupatilski nameštaj Stella siva mat, Idea Antracite ormarići, paravanGranada black profile ili Una black profile tuš kabina/paravan sa crnim profilima.

Pozivamo vas da nas zapratite na društvenim mrežama, ukoliko to niste učinili do sada, kako biste ostali informisani o popustima i novitetima iz naše ponude.

Pribeležite ovaj petak 25. novembar u vaše podsetnike i ne propustite priliku za sjajnu kupovinu po specijalnim, akcijskim uslovima.

Dobro nam došli!

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button