DruštvoKulturaVestiZaječar info

Na zatvaranju Festivala hrišćanske kulture predavanje „Biotehnologije i vera u doba korone“

Festival hrišćanske kulture ulazi u završnicu, a danas, poslednjeg dana ove lepe manifestacije koja se u gradu na Timoku održava petu godinu za redom, biće održano predavanje i projekcija filma.

U Sabornoj crkvi rođenja presvete Bogorodice u Zaječaru jutros je služena Sveta arhijerejska liturgija sa molebanom za početak školske godine, dok će program svečanog zatvaranja petog Festivala hrišćanske kulture i četvrtog Festivala duhovno-dokumentarnog filma, uz prateći hor Gradskog pevačkog društva „Mokranjac”, početi popodne, u 18.30 u porti crkve.

U 19.00 sati na programu je predavanje „Biotehnologije i vera u doba korone“ dr Miše Đurkovića, a za 20.00 sati zakazano je prikazivanje dokumentarnog filma režisera Sanjina Mirića “Sedam hiljada duša”.

Peti Festival hrišćanske kulture počeo je u Zaječaru u sredu 9. septembra, a sva predavanja, koncerti, prikazivanje filmova i predstavljanje knjiga u okviru ovogodišnje manifestacije zbog pandemije virusa COVID 19 i mera prevencije uvedenih tim povodom, održavani su na otvorenom. 

Oznake
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close