VestiZaječar info

Mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije predstavljene u Pančevu

RARIS je danas u Pančevu predstavio investicione projekte i lokacije u turizmu istočne Srbije. Prezentacija mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije je izazvala veliko interesovanje poslovne zajednice i okupila više od 20 učesnika. Na prezentaciji su učestvovali hotelijeri, preduzetnici i vodeći privrednici, kao i agencije za nekretnine i drugi zainteresovani za investicije u turizmu iz Pančeva i južnog Banata.

Na prezentaciji su detaljno predstavljeni trendovi rasta turizma u istočnoj Srbiji kao i prednosti investiranja u turizmu u istočnoj Srbiji. Takođe je predstavljeno 20-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma koji su do sada evidentirani u bazi investicionih lokacija Invest East Serbia. Između osatlih, predstavljeni su: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom, apartmani pored Dunava i na Staroj planini, etno selo u dolini Timoka, parcela na skijalištu Crni vrh, zip line na Đerdapu, Gamzigradska banja, hoteli u Sokobanji i na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd.

Sve investicione mogućnosti mogu se videti na linku.

Prezentaciju je organizovao RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa RPK Pančevo – Regionalnom privrednom komorom Južnobanatskog upravnog okruga.

RARIS će uskoro pokrenuti i intenzivnu online promociju mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije i organizovati sličnu promociju u Beogradu.

RARIS i ovom prilikom poziva sve vlasnike privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button