VestiZaječar info

JAVNO NADMETANJE LICITACIJOM za prodajna mesta na Gitarijadi

Foto: Ilustracija

Javno nadmetanje za zakup četiri prodajna mesta za prodaju hrane i pića za vreme trajanja Gitarijade, 17. i 18. septembra, biće održano u sredu 15. septembra, u klubu Pozorišta Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, sa početkom u 11.00 časova. Početna cena za zakup jednog prodajnog mesta iznosi 25.000,00 dinara.

Učesnici licitacije mogu biti pravna lica aktivna u APR-u i registrovani za obavljanje ugostiteljske delatnosti.

Zakupac može zakupiti samo jedno prodajno mesto, a na prodajnom mestu će se vršiti prodaja hrane i vode za piće po izboru zakupca, a osvežavajući napici i pivo isključivo iz proizvodnog programa pivare „Heineken“.

U postupku javnog nadmetanja mogu učestvovati sva aktivna pravna lica koja uplate depozit u iznosu od 25.000,00 dinara. Dokaz je potvrda o uplati, izvod iz banke, priznanica ili uplatnica.

Zakupcima i licima angažovanim na poslovima pripreme i prodaje hrane i pića biće dozvoljen ulaz na prostor na kojem se održava Gitarijada sa potvrdom o imunizaciji (vakcinisanje sa obe doze vakcine, a od prijema druge doze je prošlo najmanje 14 dana), potvrdom o preležanoj infekciji izazvanoj virusom COVID-19, ili negativnim PCR ili antigenskim testom, ne starijim od 48 sati.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button