BorHronikaVestiZaječar info

Ispitivanje novih svedoka u slučaju ubistva Danke Ilić

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv D.D. i S.J. osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštva je saopšteno da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice.

Dodaju da je u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje veštaka još uvek nisu dostavljeni tužilaštvu.

Pored D.D. i S.J., u pritvoru je i otac D.D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice. Rođeni brat osumnjičenog D.D. preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila D.D. i S.J iz okoline Bora zbog sumnje da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button