Slobodno vremeZaječar info

HAPPY KIDS 019 – ZABAVI NIKAD KRAJA

Sunce i toplo vreme nas prosto zovu da dane provodimo na otvorenom, a mnoštvo zabavnog sadržaja kao i velika bašta igraonice Happy Kids 019, u naselju Ključ III u Kotlujevcu, pružaju mogućnost da i deca i roditelji mogu da uživaju u lepom vremenu.

Pored velike igraonice koja nudi brojne sadržaje za sve generacije, Happy Kids 019 poseduje i veliku igraonicu na otvorenom koja pruža raznovrsne mogućnosti za svakodnevno uživanje u prijatnom ambijentu.

Šarenolik sadržaj igraonice Happy Kids 019 koja se na otvorenom prostire na površini od oko 26 ari, predstavlja pravo zadovoljstvo za decu svih uzrasta, ali i za roditelje.

Igraonica je otvorena za druženje, igru i zabavu dece od jedne do 12 godina, a moguća je i dnevna varijanta igranja i čuvanja dece.

Igralište na otvorenom – travnati deo, gejmerski deo, diskoteka za veću decu, samo su deo ponude, a uzbudljivo i novo, hit u celom svetu, fudbal u mehuru, odnosno bubble socker, sada je moguće igrati i u Zaječaru.

Ova verzija fudbala je dosta zanimljivija od klasičnog za sve koji vole da se kotrljaju i odskaču. Pravila su jasna, gotovo ista kao u klasičnom fudbalu. Možda cilj ove bezbedne igre i nije pobeda, već samo dobra zabava. Termine za igranje bubble socker-a moguće je zakazati putem telefona 060 55 46 740 ili lično u Igraonici.

Dobrodošli u HAPPY KIDS 019 igraonicu, mesto gde čarolija ne prestaje!

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button