DruštvoVestiZaječar info

Grad Zaječar sufinansira 11 medijskih projekata

Grad Zaječar je i ove godine opredelio sredstva za projektno sufinansiranje medija u cilju boljeg i kvalitetnijeg informisanja Zaječaraca. Od četrdeset i tri pristigla, tročlana komisija izdvojila je jedanaest projekata za koje Grad izdvaja ukupno 11.4 miliona dinara.

Na ovogodišnjem konkursu najviše sredstava dodeljeno je Radio televiziji Majdanpek d.o.o. (T1) – 4.100.000 dinara. Ovaj iznos sredstava opredeljen je za projekat pod nazivom “Pogled u prošlost”– Opština Zaječar.

“Timok” A.D. Niš, ogranak “Timok” Zaječar, dobio je 1.590.000 dinara za realizaciju projekta “Zaječar još bliži građanima”.

Radio Magnumu d.o.o. je odobreno 892.000 dinara za projekat “Zaječar, moj grad – A, gde sam tu ja”, koji će biti realizovan na radiju, i 400.000 dinara za serijal medijskih sadržaja “Mladi u fokusu” koji će biti objavljeni na Informativnom portalu istočne Srbije – Radio Magnum.

Gradski većnici su podržali i projekat Za medie, pod nazivom “Reke i jezera Grada Zaječara”. Za njegovu realizaciju je izdvojeno 1.115.840 dinara.

D.O.O. “Istok company” Salaš TV Istok dobio je 1.008.000 dinara za realizaciju projekta “Zaječar moj grad”.

Preduzeće za marketing, izdavačku delatnost, radio i televiziju HAPPY TV d.o.o. Beograd (Zemun) moći će da računa na svotu od 787.000 dinara. Tim novcem je podržana realizacija njihovog projekta pod nazivom “Prelo u Zaječaru”.

Novac je odobren i Zoranu Nikoliću PR, odnosno Agenciji za proizvodnju radio i televizijskih programa Studio 101, iz Zaječara. Iznos od 500.000 dinara pomoći će da se realizuje projekat “Lepa reč za lepši Zaječar”.

Manuela Radojković, PR Agencija za proizvodnju kinematografskih dela, audio vizuelnih proizvoda i televizijskog programa HELLOANIMATION iz Niša, dobila je 460.000 dinara za projekat “Zdravstvena zaštita u Zaječaru”.

Miloš Petrović PR Agencija reklamnih delatnosti AS Media, Zaječar može da računa na iznos od 292.000 dinara za sufinansiranje projekta “Znanje je u modi 2”.

“Vraćaju se rode u Zaječar” poslednji je na spisku sufinansiranih projekata iz gradskog budžeta. Za njegovu realizaciju “Timočka”” D.O.O. Zaječar će dobiti 255.166 dinara.

Oznake
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close