VestiZaječar info

Grad Zaječar raspisao poziv za angažovanje mentora/ke za potrebe projekta „Kad žene vode“

Grad Zaječar raspisao je poziv za angažovanje mentora/ke za potrebe projekta „Kad žene vode“.

U ovom projektu učestvovaće 11 žena koje su prošle edukacije u prvoj fazi projekta „Kad žene vode“. Njima će biti pružena mentorska pomoć pri izradi biznis planova sa kojima će moći da konkurišu za materijal ili opremu kako bi osnovale poljoprivredno gazdinstvo i bavile se ruralnim turizmom, ili unapredile svoje poslovanje.

Uslovi za angažovanje mentora/ke su: VII stepen obrazovanja, iskustvo u držanju obuka za izradu biznis planova, iskustvo u digitalnom marketingu,
poštovanje principa rodne ravnopravnosti, iskustvo u oblasti ostvarivanja jednakih mogućnosti.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na ovaj poziv najkasnije do 7. septembra ove godin, do 12.00 časova, dostavljanjem biografije i motivacionog pisma u zatvorenoj koverti sa naznakom:

-Za Projektni tim za implementaciju projekta „Kad žene vode – faza II“.
-Prijava na poziv za angažovanje mentora/ke za potrebe projekta „Kad žene vode – faza II“.

Nepotpune i zakasnele prijave neće biti razmatrane.

Selekciju će vršiti Projektni tim za implementaciju projekta „Kad žene vode – faza II“ a o rezultatima selekcije, prijavljeni će biti obavešteni najkasnije do 12. septembra, nakon čega će biti obavljen razgovor sa odabranim/om mentorom/kom.

Sa mentorom/kom će biti zaključen ugovor o delu kojim će se definisati međusobna prava i obaveze.

Novčana naknada iznosi 20,000.00 dinara u bruto iznosu i biće isplaćena u celosti nakon izvršene usluge.

Angažovano lice će imati obavezu kreiranja prijavnog obrasca – biznis plana kojim će učesnice projekta konkurisati za materijal ili opremu i edukacije učesnica i pružanja pomoći pri izradi biznis planova.

Projekat „Kad žene vode – faza II“ Grad Zaječar realizuje uz podršku Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti, faza II“, koji finansira Evropska unija.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button