KulturaSlobodno vremeZaječar info

Čitalačka povelja u avgustu

Matična biblioteka „Svetozar Marković” će u avgustu za najmlađe čitaoce prirediti takmičenje za Čitalačku povelju sa značkom.

Takmičenje će biti održano 21. i 22. avgusta u prostorijama Matične biblioteke „Svetozar Marković”, odnosno u Čitalištu biblioteke i na Dečjem odeljenju, u skladu sa svim preporukama i merama zaštite zbog novonastale situacije izazvane korona virusom, uz obavezno nošenje maski i održavanja propisanog rastojanja između učesnika takmičenja.

Iz Biblioteke pozivaju takmičare da na Dečjem odeljenju ili mejlom (decije.odeljenje@bibliotekazajecar.rs), obavezno potvrde učešće do 17. jula.

Učenici četvrtog i viših razreda će se takmičiti 21. avgusta, po sledećoj satnici: od 11.00 do 12.30 učenici četvrtog razreda, a od 14.00 do 15.30 učenici svih viših razreda.

Narednog dana, 22. avgusta, takmičiće se učenici od prvog do trećeg razreda i to u sledećim terminima: od 11.00 časova do 12.30 prvaci, od 14.00 do 15.30 učenici drugog razreda i od 17.00 do 18.30 trećeg razreda. Pauze od sat i po su obavezne zboge epidemiološke situacije.

Organizatori naglašavaju i da će u slučaju bilo kakvih promena, učesnici na vreme biti obavešteni.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button