BorHronikaKladovoNegotinVesti

Bor, Negotin, Kladovo: Vozili pijani, pod dejstvom kokaina, marihuane, tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je tridesetsedmogodišnjeg vozača “golfa“, koji je vozio sa 2,73 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Negotinu zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je vozio pod dejstvom alkohola od 2,31 promila.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Kladovu isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je dvadesetjednogodišnjeg vozača “pežoa“, koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao vozilom pod dejstvom kokaina i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „ reno laguna“ koji je vozio pod dejstvom tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Takođe, policija u Kladovu izvršila je testiranje na prisustvo psihoaktivnih supstanci tridesettrogodišnjeg vozača „“opela“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „bmv“, koji su vozili pod dejstvom marihuane i tom prilikom izazvali saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button