KulturaSlobodno vremeZaječar info
Najnovije vesti

22. NOĆ knjige od jutra do mraka TRI DANA

Za ljubitelje kjiga i čitanja stižu lepe vesti. Ove godine Noć knjige trajaće tri dana i održaće se 26, 27. i 28. juna.

Situacija izazvana koronom uslovila je drugačije funkcionisanje svega pa tako i manifestacije Noć knjiga. Uzimajući u obzir preporuke lekara organizatori manifestacije odlučili su da se ona održi tokom tri dana. Cilj je bezbednost kako čitalaca tako i zaposlenih. Knjižare će vrata posetiocima otvoriti 26. juna ujutru, a popusti će trajati sve do nedelje uveče 28. juna.

Organizatori manifestacije, izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi, očekuju veći broj posetilaca nego prethodnih godina.

“Više od 50.000 ljubitelja dobre knjige bilo je sa nama svaki put tokom nekoliko sati koliko je trajala Noć knjige, a sada očekujemo da taj broj bude i veći, obzirom da će manifestacija trajati 3 dana”, navode organizatori.

Posetioce Noći knjige u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi  očekuju najpovoljnije cene najnovijh svetskih hitova, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, kao i sjajan gift program. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Pokrovitelj festivala knjige, koji će biti održan na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu, je Eurobank Srbija.

„Noć knjige“, jedna od omiljenih manifestacija ljubitelja pisane reči u gradu na Timoku, biće i ove godine održana u zaječarskoj knjižari „Kaligraf“.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button