Najnovije vesti
Home / Vesti / MAGIJA NOVOGODIŠNJE NOĆI NA GRADSKOM TRGU U ZAJEČARU
MAGIJA NOVOGODIŠNJE NOĆI NA GRADSKOM TRGU U ZAJEČARU

MAGIJA NOVOGODIŠNJE NOĆI NA GRADSKOM TRGU U ZAJEČARU

Brojni Zaječarci, njihovi gosti iz cele Timočke krajine, ali i iz susedne Bugarske dočekali su Novu 2018. na prelepo okićenom gradskom trgu u Zaječaru u odličnoj atmosferi, uz topao čaj, kuvano vino, grejanu rakiju, praseće pečenje, vatromet i hitove OK benda.
Nastupu OK benda prethodio je koncert trubača, a nekoliko minuta pre ponoći Zaječarcima se obratio gradonačelnik Boško Ničić.

Novogodišnji program za najmlađe Zaječarce na zaječarskom skveru okićenom svetlucavim lampionima počeo je u ranim popodnevnim satima Novogodišnjim maskenbalom i karnevalom, a završen je oko 18.00 sati predstavom Uspavana lepotica.
Večernji program na trgu počeo je u 22.00 sata nastupom orkestra „Zlatne trube“ iz Knjaževca, a nastavljen je koncertom OK benda.

U najluđoj noći na gradskom trgu punoj iskrica, lampica, ushicenja, novogodišnju čestitku Zaječarcima je uputio gradonačelnik Boško Ničić.

„Ja neću da obećavam ništa drugo, osim da ćemo marljivo raditi kao i ove godine, kada smo vratili gotovo sve dugove napravljene od strane prošle vlasti, naravno zahvaljujuci pomoći Vlade Republike Srbije, ali se nadam da će iduća godina biti godina kada ćemo ispuniti ono što najviše cenimo, a to je da u ovom gradu i u Timočkoj krajini počnu da se otvaraju radna mesta za ove mlade ljude i za one koji su otišli trbuhom za kruhom iz ovog grada“, rekao je Ničić i dodao:

„Želim da se zahvalim OK bendu, koji je razumeo našu situaciju i došao da svira besplatno, ljudima iz Delta agrara koji će mnoge od vas uposliti u narednim godinama, što su obezbedili da imamo nešto da prezalogajimo i popijemo na našem trgu, a da nas to ne košta ništa i na kraju da se zahvalim ljudima iz Feliks pirotehnike za divan vatromet. Živi bili i srećna 2018!“

Novogodišnje odbrojavanje s članovima OK benda i vatromet u ponoć bili su vrhunac spektakla dočeka Nove godine u Zaječaru.

Publici na skveru članovi Odreda iviđača „Đorđe Simeonović“ služili su topao čaj, kuvano vino, grejanu rakiju i praseće pečenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>