Najnovije vesti
Home / Društvo / KONAČNO -GAMZIGRADSKA BANJA DOBIJA OTVORENI BAZEN, rok za završetak radova 9 meseci
KONAČNO -GAMZIGRADSKA BANJA DOBIJA OTVORENI BAZEN, rok za završetak radova 9 meseci

KONAČNO -GAMZIGRADSKA BANJA DOBIJA OTVORENI BAZEN, rok za završetak radova 9 meseci

Direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Gamzigradskoj banji Dr Rade Kostić potpisao je danas u Beogradu 22 miliona vredan Ugovor o realizaciji projekta „Otvoreno kupalište u Gamzigradskoj banji“.

Projekat finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija kroz Konkurs za turistički razvoj Srbije u iznosu od 17 miliona dinara.

-Projekat otvorenog bazena smo radili sa mojom bivšom sekretaricom Suzanom Ilić još pre 10-15 godina, predstavljen je i u publikaciji „Ugovor sa građanima“ Boška Ničića. Konkurisali smo i kod Ambasade Japana i gde još sve… Sada su se jednostavno stvorili uslovi, navodi za Magnum radio direktor Kostić i dodaje:

-Ove godine svi smo se kod resornog ministarstva zauzeli da se desi nemoguće… I desilo se. Vrednost projekta je 22 miliona dinara. Ministarstvo finansira projekat nepovratnim sredstvima u visini od 17 miliona dinara, a naše ulaganje odnosi se na izradu projekta, dozvole, nadzor…

Prema rečima direktora, rok za početak radova je dva meseca, a za završetak 9 meseci.

-Vreme je počelo da teče od danas. Tebaće nam pomoć i lokalne samouprave oko dozvola, dokumentacije…

Otvoreni bazen u Gamzigradskoj banji biće izgrađen na lokaciji između hidro bloka Specijalne bolnice za rehabilitaciju i teniskog terena. Biće to kompletan sportsko-rekreativni sadržaj oivičen obalom Crnog Timoka.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>