Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Grad Zaječar pilotni partner za saradnju na projektu „Tehnička pomoć za unapređenje životnih i stambenih uslova romske populacije u neformalnim naseljima”
Grad Zaječar pilotni partner za saradnju na projektu   „Tehnička pomoć za unapređenje životnih i stambenih uslova romske populacije u neformalnim naseljima”

Grad Zaječar pilotni partner za saradnju na projektu „Tehnička pomoć za unapređenje životnih i stambenih uslova romske populacije u neformalnim naseljima”

Grad Zaječar odabran je kao pilotni partner za saradnju na projektu „Tehnička pomoć za unapređenje životnih i stambenih uslova romske populacije u neformalnim naseljima”.

Odluku o izboru pilot opština doneo je Upravni odbor projekta koga čine Ministarstvo finansija, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Kancelarija za ljudska i manjinska prava, Ministarstvo za evropske integracije, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Stalna konferencija gradova i opština na svojoj sednici održanoj 8. decembra 2017.godine.

Projekat je usmeren na direktnu podršku opštinama i gradovima u Republici Srbiji vezano za oblast stanovanja, infrastrukture u romskim naseljima i socijalne inkluzije Roma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>