VestiZaječar info

ZA KRAJ GODINE JOŠ PAKETIĆA ZA DECU IZ OBLUTKA

Muzičar Nikola Bucko Milošević nepunu deceniju posvećeno i nesebično organizuje i učestvuje na humanitarnim koncertima gde su sva sredstva koja se prikupe namanjena za kupovinu novogodišnjih paketića deci iz ustanove Oblutak.

Na humanitarnom koncertu u Omladinskom centru gde su nastupil Baker boys, VIC M&M i  The amazing strings of Shumadija (gudački duo) prikupljena su značajna sredstva.

Danas, poslednjeg dana u ovoj godini, pored žurke i i vesele praznične atmosfere u Oblutku, deci su podeljeni novogodišnji paketići i time zaokružili i završili vrlo uspešnu godinu sa puno aktivnosti. Uz prigodan muzički program, članovima benda, u znak zahvalnosti, poklonjeni su ukrasi i čestitka, a zahvalnica za višegodišnju organizaciju i učešće na humanitarnom koncertu, Nikoli Bucku Miloševiću.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim svim ovogodišnjim donatorima i pozovem sve pojedince, privrednike, udruženja i institucije da prepoznaju važnost ulaganja u dalji razvoj socijalne zaštite i usluga u zajednici u cilju dobrobiti građana grada Zajecara”, istakla je v.d. direktora Ana Petković.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close