HronikaVestiZaječar info

U okolini Knjaževca intenzivna potraga za muškarcem sa fotografije, osumnjičenim za otmicu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica.

On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Iako se u saopštenju policije ne navodi o kojoj otmici je reč, mediji su naveli da je slučaj muškarca kog traži MUP povezan s nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović, kojoj se izgubio svaki trag pre šest dana.

Prema najnovijim nezvaničnim saznanjima beogradskih medija, Jovanović je poslednji put bio uhapšen pod sumnjom da je preko aplikacije Mesindžerslao poruke većem broju ženskih osoba. Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

On se teretio za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivičnih dela proganjanje. Nekoliko meseci je proveo u pritvoru, nakon čega je pušten na slobodu.

Jovanović je pre tog hapšenja već bio u zatvoru iz kog je izašao u januaru, jer je služio kaznu zbog silovanja. Bio je osuđen na 12 godina zatvora jer je jednu 12-godišnju devojčicu ošišao i silovao.

Mediji već danima spekulišu da je “Malčanski berberin” nestao otprilike kada i Monika Karimanović iz Brzog Broda kraj Niša. Ona je rano ujutru krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag.

U potragu za njom uključena je i Žandarmerija, psi tragači, kao i meštani koji su se samoorganizovali i pokušavaju da pronađu dvanaestogodišnju devojčicu.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close