VestiZaječar info

U duhu praznika: MALAC GENIJALAC daruje godišnje stipendije

Malac Genijalac pokreće veliku nacionalnu akciju „Znanje je dar“, u okviru koje će, po jedan učenik od 4 do 12 godina, u svakom gradu, dobiti stipendiju za besplatno pohađanje godišnjeg programa Mentalne aritmetike. U okviru akcije biće podeljeno 48 stipendija u mestima širom Srbije, među kojima je i Zaječar, ukupne vrednosti preko 3.000.000 dinara.

Roditelji koji su zainteresovani da dete prijave za dobijanje stipendije, to mogi učiniti do 7. januara naredne godine, tako što će poslati podatke o detetu uz priloženo motivaciono pismo kojim se opisuje njegova interesovanja i talenti. Takođe, poželjno je dostaviti  i preporuku njegovog učitelja ili vaspitača. Prilikom prijave neophodno je označiti lokaciju škole za koju se dete prijavljuje.

„Među onima koji podnesu validnu prijavu, izabraćemo po jednog učenika po školi, koji će besplatno pohađati godišnji program Mentalne aritmetike. Odabir pristiglih prijava obaviće žiri sastavljen od lokalnih nastavnika, koji će izabrati onog kandidata za koga na osnovu motivacionog pisma i preporuke učitelja ili vaspitača smatraju da najviše zaslužuje da se pridruži našem timu“, navode u školi „Malac genijalac“.

Podaci o izbranim polaznicima programa biće objavljeni 10. januara naredne godine  na stranici www.malacgenijalac.com.

Opširnije na linku. 

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button