HronikaKnjaževacVestiZaječar info

U akciju traženja stiglo novo pojačanje: Vojska Srbije sa specijalnim timom se pridružuje potrazi za Monikom i Malčanskim berberinom

Pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa štabom Ministarstva unutrašnjih poslova, biće angažovani u potrazi za otetom devojčicom

Pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa štabom Ministarstva unutrašnjih poslova koji vodi akciju traženja, biće angažovani u potrazi za otetom devojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Potrazi će se pridružiti više od 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade Vojske Srbije sa službenim psima.

Međutim, kako su danas popodne preneli pojedini beogradski mediji, pripadnici žandarmerije ne isključuju mogućnost da je otmičar možda u nekom stanu i u Nišu i da je do detalja isplanirao kako će policiju zavarati tragovima. U ponedeljak kada je pronađen Monikin ranac u zemunici, viđene su plastične kese iz marketa i suhomesnati proizvodi koji su bili unutra. Na svakom sledećem mestu gde je bio sa Monikom, Berberin je ostavljao tragove kao one iz zemunice. Policija je tako shvatila da je on dugo planirao Monikinu otmicu i sve više se veruje da otmičar i devojčica uopšte nisu u selima koja su pod opsadom policije.

U prilog tome govori da je na terenu preko 600 najbolje obučenih policajaca, žandarmerija, lovci, meštani knjaževačkih sela, helikopteri, termovizijske kamere i da posle osam dana intezivne potrage Monika i otmičar Ninoslav Jovanović još uvek nisu pronađeni.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close