VestiZaječar info

Tekijanka nastavlja darivanje i u ovoj godini: Novi stanovnici Zaječara dobili pakete, PRVOJ BEBI NA DAR I VAUČER OD 30.000 DINARA

Nakon što su predstavnici Gradske uprave 1. januara obišli zaječarsko porodilište i darivali bebe rođene u Novoj godini, danas su, sada već po tradiciji, pristigli pokloni i od porodične kompanije “Tekijanka”. Od početka godine, u gradu na Timoku, rođene su 4 bebe, tri dečaka i jedna devojčica, koje su od Tekijanke dobile bebi set pakete, dok je prva beba rođena u 2019. godini, dobila i vaučer od 30 hiljada dinara.


Prema rečima zaposlenih u zaječarskom porodilištu, lepa vest je što je grad na Timoku dobio nove stanovnike, a darivanje „Tekijanke“ u ovim prazničnim danima je pravi primer humanosti.

“Prošle godine smo imali 347 porođaja, 35 više nego 2018. godine, i ovo godine su rođene četiri bebe. Nadamo se još većem broju. Mi od 2000. godine na ovamo imamo sve manji broj porođaja, ali poslednjih nekoliko godina se ta tendencija malo promenila. Ono što je bitno za porast nataliteta je što smo prošle godine imali veći broj trećerotki jer natalitet ne stvaraju prvorotke, već trećerotke i četvrtorotke. Moram da napomenem da je jako lepo što je Tekijanka i ove godine darivala naše nove sugrađane, i zaista podržavam ovakavu akciiju jer će porodiljama puno značati”, rekao je doktor Dragoslav Kalinović, ginekolog-akušer i načelnik Akušerskog odeljenja ZC Zaječar.

Kompanija „Tekijanka“ nastavlja tradiciju negovanja i čuvanja porodičnih vrednosti, a ovim gestom je još jednom pokazala zbog čega je među najboljima. Akcija “Prva beba” se organizuje u svim opštinama i gradovima u kojima ova porodična kompanija posluje, sa ciljem da obraduju mame i ulepšaju prve dane bebe.

“Tekijanka svake godine obilazi porodilišta u Timočkoj krajini u okviru akcije “Prva beba”. Ove godine imamo tu sreću da su u novogodišnjoj noći rođene bebe u tri opštine što je za nas bila jako lepa vest. U Zaječaru su nas dočekale četiri bebe, svaka nova beba nas uveseljava. Ti paketi su tu za početak njihovog života, najosnovnije stvari za ličnu higijenu, dok je prva beba rođena u Novoj godini dobila i vaučer od 30.000 dinara”, reka je menadžerka Tekijanke Andrijana Stojković.

Akcija “Prva beba“ biće nastavljena u porodilištima u Boru, Majdanpeku, Knjaževcu i ostalim gradovima i opštinama u kojioma ova porodična kompanija posluje.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close