VestiZaječar info

TEKIJANKA ČAROLIJA ODUŠEVILA ZAJEČARSKE MALIŠANE (FOTO)

Porodična kompanija „Tekijanka“ i ove godine poklanja novogodišnju predstavu za decu u opštinama i gradovima u kojima posluje. Juče je u zaječarskom pozorištu izvedena “Šašava novogodišnja bajka“,  koja je okupila najmlađu publiku u znatno velikom broju od očekivanog, pa se tražila karta više. 

Baš kao što su i obećali  – mnogo zabave, slatkiša i mnogo čarolije ispunilo je juče salu zaječarskog pozorišta, u kojoj je Tekijanka, kako već u toj kompaniji običaj nalaže, organizovala novogodišnje druženje sa zaječarskim mališanima. O tome da je druženje bilo i više nego uspešno, svedoči činjenica da je Deda Mraz jedva ušao u pozorište, jer je zainteresovanost mališana bila iznad očekivanog.


“Kao i svake godine, i ove smo rešili da obradujemo najmlađe. Čast nam je i zadovoljstvo da decu obradujemo jednom pozorišnom predstavom “Šašava novogodišnja bajka” i ja se nadam da ćemo mnogo dece nasmejati i uveseliti za ove praznike, da će im to biti jedan lep izlaz iz ove godine i ulazak u 2020. godinu. Nadamo se da osećaju tu toplinu i atmosferu koju “Tekijanka” donosi za praznike”, rekla je Andrijana Stojković, direktor marketinga i dodala:

“U okviru “Tekijanka karavana” nastavljamo da delimo novogodišnje paketiće i uveseljavamo sve one kojima je to potrebno.  Sve opštine u kojima radimo, obićićemo i nadam se da nećemo nikoga zaobići”.

Nakon Zaječara i Knjaževca, Tekijanka novogodišnja čarolija na daskama koje život znače seli se u Kladovo, Donji Milanovac, Negotin, Majdanpek i Bor.


Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close