SportVestiZaječar info

Prvo prvenstvo Gradskog karate kluba “Zaječar” i Novogodišnji turnir

Juče je u Osnovnoj školi “Ljubica Radosavljević Nada” održano prvo prvenstvo Gradskog karate kluba “Zaječar” i Novogodišnji karate turnir na kome je uzelo učešće 40 članova tog kluba.

U disciplini Kobudo-tonfa, najuspešniji su bili Dunja Krstić, Nikola Nešić, Stefan Petrović, Sara Krstić i Mihajlo Rančić, dok su u disciplini Kobudo-Bo(motka), najuspešniji bili Dunja Krstić, Nikola Nešić i Mihajlo Rančić.

U disciplini Kihon (tehnika), najuspešniji su Natalija Trailović i Dušan Milojković, dok su disciplini kate, za najbolje proglašeni: Đovani Nikolić, Neda Aleksić, Strahinja Žikić, Anja Savić, Sara Krstić, Miloš Stevanović, Dragana Đurković, Nikola Nešić i Mihajlo Rančić.

U disciplini dogovoreni sparing, izvanredni su bili Danijel Simić i Sara Krstić, dok su u disciplini borbe najuspešniji bili Sara Krstić, Miloš Stevanović, Stefan Prusac, Filip Paunković, Katarina Jovanović i Lazar Vasković.

Na kraju turnira, pored diplome i medalja, svim učesnicima turnira podeljeni su novogodišnji paketići i klupski zidni kalendar za narednu godinu, koji su obezbeđeni iz ličnih sredstava kluba.

Na turniru su sudile sudije: Bojan Branković, Miloš Radojković, Milica Drobac, Kristijan Kakaš i Katarina Jovanović.

Gradski karate klub „Zaječar”, zbog novogodišnjih i božićnih praznika, neće održavati treninge do 8. januara.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close