VestiZaječar info

POPOVA PLAŽA U ZAJEČARU DOBIJA ZABAVNI PARK NA VODI

Sportsko rekreativni kompleks „Popova plaža“ u Zaječaru, ovog leta će biti oplemenjen novim sadržajima. Naime, kako je gostujući na  Magnum radiju, izjavio gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, ove godine će biti izgrađen zabavni park na vodi, dok su planovi za 2020. i 2021. godinu, da Popova plaža dobije mini akva park sa brojnim pratećim sadržajima. 

„Ceo potez od Kotlujevačkog mosta, do „drvenog mosta“ će biti uređen kao jedno šetalište. Na njegovom uređenju će se raditi godinu, dve. Tu će biti postavljene klupe, i mali parkići za zabavu. Tamo gde je kupalište, u jednom delu, biće postavljen veliki zabavni park na vodi. Iz Italije stiže nešto što nije viđeno ovde u Srbiji, videćete i sami, i tu će deca moći da se tokom celog dana igraju i zabavljaju. Na samoj površini, biće postavljene sprave za igru i zabavu dece, a cene za njihovo korišćenje, u tom delu, će biti skromne, dok se ostalo naravno neće plaćati. Dobijaće se i narukvice, nalik na „vip trake“, kako bi posetioci mogli da koriste različite sadržaje, i da popiju piće, da se osveže. Očekujemo, s obzirom na to da je planiran prelep kompleks, da dođu i ljudi sa decom, i iz okolnih gradova“, istakao je Ničić i dodao:

„U 2019. godini planiramo da rešimo imovinske odnose, kada je u pitanju deo od mini golf terena, do „plavog mosta“, a zatim 2020. i 2021. godine, uđemo u izgradnju mini akva parka, koji će biti deo kompleksa Popova plaža“.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button