VestiZaječar info

PO JUTRU SE DAN POZNAJE: U Zaječaru danas sunčano i toplije

U Srbiji će u utorak biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom do 30 stepeni na jugoistoku zemlje. Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 10 do 15, a najviša od 25 na severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku zemlje.

U Zaječaru danas sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 28 stepeni. U sredu, nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo vreme. Minimalna temperaura 13, najviša dnevna 26 stepeni. 

U periodu do 17. septembra, za celu Srbiju je prognozirano pretežno sunčano i toplo vreme. Ponegde na krajnjem jugozapadu moguć je poslepodnevni kratkotrajni pljusak.

Sezona letnjih turističkih putovanja još traje, pa je saobraćaj pojačan na autoputu ka Makedoniji i Grčkoj, kao i povremeno na pravcima koji vode ka Crnoj Gori, ali je prohodnost puteva dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali ipak upozorova da, iako je kiša prestala, kolovozi još uvek ponegde vlažni, vozače na opreznu vožnju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji takođe nema zadržavanja, dok teretna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu i Batrovcima čekaju pet sati, kod Šida tri, a na Kelebiji dva sata.

AMSS podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaz u i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close