VestiZaječar info

OTVORENA PRVA DETEKTIVSKA AGENCIJA U TIMOČKOJ KRAJINI –Možete im se odmah obratiti za pomoć ako imate problem

Prva detektivska Agencija u Timočkoj krajini “CODE GT“ počela je sa radom prošlog ponedeljka. Iako je sedište agencije u Zaječaru, njeni operativci rade u svim mestima Timočke krajine, Srbije i Evrope. Tako, bilo da ste iz Kladova, Negotina, ili recimo Beča, uvek se možete obratiti Agenciji za rešavanje vašeg problema. Vlasnik Agencije je Goran Tomić.

Osim zagarantovane diskrecije i iskusnih detektiva, CODE GT poseduje najsavremeniju opremu za rad koja postoji u svetu, počev od poligrafa, kamera, vozila za praćenje…

AGENCIJA RADI 24 SATA

Operativce Agencije možete pozvati u svako doba dana i noći jer je njihovo radno vreme 24 sata. Kako kažu u CODE GT, danonoćni rad je sasvim normalan jer se ne zna kada će problem naići i kada će biti potrebna pomoć agenta. Recimo, dete (ili bilo koja osoba) se ne vrati kući u dogovoreno vreme, tada je potrebno odmah reagovati bez obzira na satnicu…

Cene usluga se dogovaraju sa klijentima, a zavise od vrste i obima posla.

ZAGARANTOVANA PROFESIONALNOST I TAJNOST KLIJENATA

Agenciju CODE GT vodi vlasnik Goran Tomić (55), pukovnik policije u penziji. Tomić je završio Pravni fakultet i školu kriminalistike, u policiji je radio 30 godina. U svojoj karijeri bio je načelnik PS Knjaževac 6 godina, načelnik PU Zaječar 3,5 godine, načelnik OKP Zaječar četiri godine, radio je u Obaveštajnoj službi UKP Srbije… Tomić je oko sebe okupio iskusne profesionalce, tako da CODE GT svojim kvalitetom nimalo ne zaostaje za radom najelitnijih svetskih detektivskih Agencija.

Kancelarija detektiske Agencije nalazi se u Zaječaru, u samom centru grada, u Tržnom centru Trg oslobođenja bb. zainteresovani informacije mogu potražiti na borj telefona 063/400-776 i 019/423-057, ili putem mejla gorantomiczajecar@gmail.com.

Izvor: Tk magazin

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button