HronikaVestiZaječar info

„Otac sigurno nije presudio sebi zbog duga za struju”: Z. S. se obesio, a njegov sin kaže da je tajnu o smrti odneo u grob

Dan nakon što je Z. S. (37), iz Velike Jasikove, otac četvorice sinova i dveju ćerki, sebi oduzeo život obesivši se o drvo u bašti nedaleko od svog imanja, i dalje je misterija zašto je ovaj čovek podigao ruku na sebe. U javnosti se spekuliše da je to učinio zbog računa za struju od 165.000 dinara, ali njegov najstariji sin Nenad (19), za “Novosti”, to demantuje.

“Bili smo bez struje, ne znam koliko smo tačno dugovali”, kaže Nenad za Večernje novosti i dodaje:

“Međutim, mnogi žive bez električne energije i to, bez sumnje, nije razlog zbog kojeg je moj otac presudio sebi. Tajnu o tome odneo je u grob”.

Nenad kaže da je njegovog oca najviše nerviralo što je uz svaki novi račun za struju bila upisivana i kamata.

“Nismo živeli u nemaštini, jer je tata znao sve da radi”, nastavlja Nenad i dodaje:

“Molerisao je, umeo je da popravlja mašine. Krpio se kako je znao i umeo. Odnedavno je i najstarija sestra našla posao i prešla je u Zaječar, tako da je moj otac imao dvoja usta manje da prehrani.

Meštani Velike Jasikove još ne mogu da poveruju šta se desilo, jer, kako kažu, nikada nisu pomislili da bi Z. S. digao ruku na sebe.

U međuvremenu, gradski čelnici Zaječara odrekli su se putnih troškova za poslednje tri godine, i platili su kompletan račun za struju ovoj porodici. Takođe, Centar za socijalni rad je preuzeo brigu o sahrani.

Izvor: Večernje novosti

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close