DruštvoSlobodno vremeVestiZaječar info

Novogodišnji koktel i VEČE ZA PAMĆENJE u zaječarskom pozorištu

Pred prepunom salom Narodnog pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović” novogodišnji koncert održao je večeras Rade Šerbedžija.

Ovom koncertu prethodio je novogodišnji koktel koji je gradonačelnik Zaječara priredio za brojne zvanice.

Proslavljeni glumac i pevač Rade Šerbedžija uspeo je večeras da razneži publiku u zaječarskom pozorištu govoreći stihove pesama i interpretacijom balada i šansona, kako svojih, tako i brojnih drugih autora, a koje je publika pozdravljala gromkim aplauzima. Koncert je počeo silaskom Šerbedžije u prve redove publike, a završen njegovim izlaskom na bis i stihovima Ne daj se, Ines.

Novogodišnjem koncertu prethodio je koktel u foajeu pozorišta koji je gradonačelnik Zaječara priredio za svoje saradnike, učesnike privrednog, javnog, društvenog i kulturnog života Grada, sportske radnike, novinare i najbolje zaječarske srednjoškolce i studente.

“Ispraćamo jednu godinu u kojoj smo puno radili, ali ni blizu nismo uradili ono što bi smo želeli kako bi ovaj grad bio ono što mi u nekim vizijama vidimo da bi on trebao da bude. Radostan sam zbog nekih podataka koje ni ja nisam očekivao i onoga što je uloženo, odnosno zbog odlične saradnje sa ljudima iz vrha vlasti”, rekao je Ničić.

“Raduje me podatak da smo po napretku u priraštaju od 12,3 odsto prvi grad u Srbiji. Nije mnogo, voleo bih da je 123, ali jeste znak da se krećemo napred. U narednoj godini nema prečeg zadatka od toga da nas ima više i da svi imaju budućnost, da rade”, naveo je gradonačelnik koji je, pozdravljajući prisutne i čestitajući im praznike, posebno zahvalio kompaniji Tekijanka koja je omogućila održavanje večerašnjeg koncerta.
Prikaži više

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button