VestiZaječar info

MOL I KFC DOLAZE U ZAJEČAR

Naftna kompanija “MOL” i lanac restorana brze hrane KFC, otvoriće svoje objekte u Čupićevoj ulici u Zaječaru, najavio je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić gostujući na Magnum radiju. 

Kako je rekao prvi čovek grada, predstavnici kompanije MOL, koja je kupila zemljište bivšeg  “Zaječar prometa” u Čupićevoj ulici, posetili su pre nekoliko dana Zaječar i prilikom tog susreta potvrdili da će otvoriti savremenu benzinsku stanicu na toj lokaciji.

“Kada govorimo o Čupićevoj ulici, moram da kažem da će “Lidl” vrlo brzo početi sa gradnjom, tačan datum ćemo zajedno sopštiti. Dobili su sve dozvole, ipunjeni su im svi uslovi, čak i od strane EPS-a, da se jedna trafo stanica koja nije bila u funkciji, a nalazi se na sredini placa, inače se vodi na EPS, sruši. Takođe,  kod mene su pre nekoliko dana, u ponedeljak, bili predstavnici kompanije MOL, koja je kupila u Čupićevoj ulici deo “Zaječar prometa” i oni će tu sagraditi jednu savremenu benzinsku pumpu sa 12 točilica, zajedno sa lancem restorana KFC i sa modernom perionicom automobila. Ta ulica će zaista postati atraktivna”, rekao je Ničić.

Ničić je tom prilikom potvrdio da će naredne godine biti potpuno rekonstruisana Čupićeva ulica.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button