SportVestiZaječar info

Karatisti Gradskog kluba “Zaječar” izvanredni i na Međunarodnom turniru u Leskovcu

15. Međunarodni karate turnir „Trofej Leskovca 2019″ održan je minulog vikenda u Hali sportova „Zdravlje“ u Leskovcu. Turnir je okupio 17 klubova sa oko 200 takmičara, a izvanredne rezultate postigli su karatisti Gradskog karate kluba “Zaječar”.

Naime, Filip Paunković (2005.god. – plavi pojas) u borbama do 60 kilograma osvojio je prvo mesto, dok je u disciplini “kate” zauzeo treće. Dunja Radusinović (2011.god. – oranž pojas) u katama je osvojila treće mesto, dok je Sara Krstić (2012.god. – zeleni pojas) u toj disciplini osvojila drugo mesto, a u borbama i disciplini “Kobudo sa Tonfama”, prvo. Kako napominju u Gradskom karate klubu, Sara Krstić je najuspešnija takmičarka tog kluba sa osvojene dve zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Organizator turnira bio je Karate klub „Sensei“ iz Leskovca, dok je sudija Sensei Miroslav Mića Radojković 8.dan – internacionalni karate sudija sa VKF pravilima, bio delegiran od strane domaćina za suđenje na ovom turniru.

Kako najavljuju u zaječarskom klubu, u nedelju, 24. novembra u Hali sportova „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj banji, od 9.00 do 10:30, održaće se Trening seminar, kojeg će voditi Sensei Radomir Mudrić, nosilac crnog pojasa 8.dan iz Beograda, a istog dana, po završetku trening seminara, održaće se i Fudokan Kup Srbije na kome će uzeti učešće i članovi Gradskog karate kluba „Zaječar“.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close