VestiZaječar info

Intenziviraju se radovi na uredjenju ulica Svetozara Markovića i Nikole Pašića

Intenziviraju se radovi na uredjenju ulica Svetozara Markovića i Nikole Pašića u Zaječaru.

Obilazeći danas radove u ulici Svetozara Markovića, gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović je rekao da su u toku radovi na kompletnom uredjenju deonice duge 900 metara.
“Radovi će obuhvatiti tamponiranje, izgradnju novih trotoara i asfaltiranje u dva sloja. Posebno bih pohvalio gradski Vodovod koji o svom trošku vrši zamenu dotrajalih azbestnih cevi i postavljanje novih priključaka“, kaže Ognjenović.

Radove finansiraju Putevi Srbije, a izvodjac je preduzeće Štrabag.

Ognjenović je sa saradnicima obilazak nastavio u ulici Nikole Pašića gde je u toku ugradnja prvog sloja asfalta na dvema deonicama ukupne dužine 300 metara.
-Pored asfaltiranja dve etape od po 150 metara radi se i na popločavanju trotoara behaton pločama, a biće uradjena i biciklistička staza. Posle pet godina koliko je prošlo od uplate za nove priključke, meštani ove ulice konačno će dobiti i trofaznu struju. Završetak radova na asfaltiranju očekuje se sutra, a sledeća etapa je izgradnja kružnog toka kod restorana Dva brata, rekao je danas gradonačelnik Velimir Ognjenović.

Kako je najavljeno iz zajecarske Gradske uprave radove na asfaltiranju ulice Nikole Pašić sutra će sa svojim saradnicima obići gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close