VestiZaječar info

Zaječar: Imenovani dobitnici najviših godišnjih priznanja

Članovi zaječarskog parlamenta usvojili su na jucerasnjoj sednici odluke o poveljama i nagradama koje će dobitnicima biti dodeljene na Dan grada 7. septembra.

Dobitnici Godišnje nagrade Grada Zaječara ove godine su:
Nemanja Madić, student Fizičkog fakulteta u Beogradu za postignute rezultate u oblasti fizike i izuzetan uspeh na Internacionalnoj olimpijadi u Kazahstanu;

Dejan Trifunović, nastavnik tehničkog i informatičkog obrazovanja u OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru za izvanredne rezultate sa učenicima na državnom i evropskom takmičenju u oblasti saobraćaja;

Pivara “Heineken” Srbija za doprinos razvoju i promociji Grada Zaječara;

Privredno društvo “Ogrev Stamenković” za pruženu pomoć u vidu donacija školama i

Odeljenje invazivne kardiologije Zdravstvenog centra Zaječar za postignute rezultate u oblasti zdravstvene zaštite.

Povelje za 2015. godinu biće dodeljene učenicima i sportistima koji su ostvarili zapažene rezultete na takmičenjima: Predragu Milijiću, Luki Ćiriću, Anji Petković, Teodori Jovanović, Isidori Najdić, Ognjenu Badivuku, Strahinji Sokoloviću, Andreji Nižnickom, Nemanji Stanojeviću i Mariji Milenković.

Na sednici Skupštine Grada juče je u Zaječaru usvojen Nacrt rešenja o davanju saglasnosti na rebalans programa poslovanja JKP „Vodovod“ za ovu godinu, kao i finansijski i izveštaj o radu Narodnog muzeja u Zaječaru za prošlu godinu i planovi aktivnosti ove ustanove do kraja 2015.godine.
Odbornici su juče usvojili i mere podrške za sprovođenje poljoprivredne i politike ruralnog razvoja grada za tekuću godinu.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close