DruštvoVestiZaječar info

Gradonačelnik razgovarao s građanima o njihovim problemima (FOTO+AUDIO)

Priliku da u direktnom susretu sa gradonačelnikom Zaječara i njegovim saradnicima iznese neki svoj problem ili ideju iskoristilo je danas 12 građana.

U salonu Gradske uprave, Zaječarci su danas iznosili zahteve koji su se ticali rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, tražili materijalnu pomoć, pomoć oko rešavanja komunalnih problema i pronalaženja posla.

Među građanima koji su danas razgovorali sa gradonačelnikom je i Radiša Jelenković Raša.


Bilo je i onih koji imaju probleme u svom komšiluku.


Sa građanima je, kako bi rešavanje određenih problema bilo što efikasnije, osim gradonačelnika razgovarao i čitav tim ljudi, od pomoćnika do direktora zaječarskih javnih predueća.

Gradonačelnik Boško Ničić je, po završetku prijema, rekao da su problemi građana sa kojima je danas razgovarao, uglavnom rešivi.


“Postoje problemi koji jednostavno ne mogu da se reše, ali je dobro popričati s ljudima pa videti u nekoj perspektivi moguće je da će se otvoriti prostor za rešavanje i takvih problema, ali ovo što smo do sada imali mislim da su rešivi problemi i da su uglavnom građani izašli zadovoljni”, naveo je Ničić i dodao da će razgovori sa građanima biti organizovani i u narednom periodu, ne samo u gradu, već i u zaječarskim selima.

“Mi ćemo nastaviti, već do 11. januara imamo sve termine subotom popunjene, otprilike može između 12 i 15 građana da bude primljeno u ova dva sata. Ovo što radimo sada ovde u Gradskoj upravi odmah od Nove godine, možda i nedelju dana pre Nove godine, četvrtkom će biti organizovano u seoskim mesnim zajednicama, ali nećemo organizovati zborove, već će to biti pojedinačna primanja građana”, rekao je Ničić dodajući da će žitelji zaječarskih sela biti obavešteni nedelju dana ranije o poseti gradonačelnika i njegovog tima određenoj seoskoj mesnoj zajednici.

Zaječarci koji žele da zakažu razgovor sa gradonačelnikom mogu to učiniti svakog radnog dana, od 12 do 14 sati preko telefonskog broja 019/421-597.

Ničić će, takođe, primati građane kao funkcioner Srpske napredne stranke, utorkom, u prostorijama te stranke.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button