SportVestiZaječar info

Ekipa “BIZNIS TIM PAVLOVIĆ” pobednik 29. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Pobednik 29. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu “Zaječar 2019” u seniorskoj konkurenciji je “Biznis tim Pavlović”, koji je u finalu savladao ekipu “Fam”, dok je treće mesto pripalo “Poljocentru”.  U konkurenciji seniora, za najboljeg golmana proglašen je Budimir Vidaković iz pobedničkog tima, za najboljeg strelca proglašen je Aleksandar Trifunov iz ekipe “Apoteka Uniprom”, dok je titulu najboljeg igrača odneo Nikola Dabić, takođe iz pobedničkog tima.

U kategoriji veterana najbolja je bila ekipa “Poljocentar”, drugo mesto zauzeo je “Ajriš pab”, dok je treće mesto pripalo ekipi “Rekreativci”. Titulu najboljeg golmana u toj konkurenciji odneo je Darko Stojanović iz “Poljocentra”, za najboljeg strelca proglašen je Dragan Pešić iz ekipe” Ajriš Pab”, dok je Milan Nikolić iz pobedničke ekipe proglašen za najboljeg igrača.

“Auto škola Stop” pobednik je turnira u kategoriji kadeta, drugo mesto zauzeo je “Tempo radio”, dok je treća pozicija pripala ekipi “Andrija travel”. Najbolji golman u toj konkurenciji je Nemanja Markov iz pobedničke ekipe, za najboljeg strelca proglašen je Luka Antić iz ekipe “#Andrija travel”, dok je najbolji igrač Veljko Ranđelović, takođe iz pobedničke ekipe.

U kategoriji pionisrkih timova najbolji je bio “Tempo radio”, “Auto škola Stop” pobednik je u kategoriji petlića, dok je ekipa “Živi zid plus” najbolja u kategoriji  mlađih petlića.

Organizator turnira je Sportski savez grada Zaječara, pokrovitelj je Grad Zaječar.

Foto: Sportski savez grada Zaječara

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close