Najnovije vesti
Home / Sport / ŽRK Jagodina – ŽRK Zaječar 39:23 FAVORITI ZA SADA PREJAKI
ŽRK Jagodina – ŽRK Zaječar 39:23  FAVORITI ZA SADA PREJAKI

ŽRK Jagodina – ŽRK Zaječar 39:23 FAVORITI ZA SADA PREJAKI

Ekipa Ženskog rukometnog kluba Jagodina, koja je prošlogodišnji šampion Superlige Srbije i pre nedelju dana igrala kvalifikacije za Ligu Evrope, bila je u subotu prejaki protivnik za Zaječarke. Iako se radi o pripremnoj utakmici, u kojoj kod Zaječarki nisu igrale Veljković i Terzić zbog lakše povrede, odnosno ličnih obaveza, trenera Maksića brine slaba efikasnost u drugom poluvremenu.

“Jagodinke su, po meni, uz Bekament glavi favoriti za titulu i razlika u kvalitetu je u ovom susretu bila očigledna. Mi smo u prvom poluvremenu uspevali da im pariramo i napad je odlično funkcionisao, što pokazuje rezultat 17:14. U nastavku je njihova odbrana neutralisala naše bekove, što je poremetilo i ostale linije, pa su domaće igračice ostvarile tako veliku razliku. Nama ostaje da do početka prvenstva otklonimo nedostatke i nivo igre podignemo što bliže najboljim ekipama u ligi,” kaže Maksić.

Ove nedelje Zaječar igra dve utakmice protiv Medicinara, u sredu u gostima, a u subotu na svom terenu. Uzvratna utakmica protiv Jagodine je 26. septembra u Zaječaru.

A.R.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>