Najnovije vesti
Home / Bor / Značajne promene u zonaškom „fenjerašu“ OFK Boru: KAD JE NAJTEŽE -ROVČANIN
Značajne promene u zonaškom „fenjerašu“ OFK Boru: KAD JE NAJTEŽE -ROVČANIN
Foto:Fb

Značajne promene u zonaškom „fenjerašu“ OFK Boru: KAD JE NAJTEŽE -ROVČANIN

Hakija Rovčanin, veliki znalac fudbala, koji je za Bor igrao u ondašnjoj Prvoj ligi SFRJ, iskusni trener i funkcioner, još jednom se vratio u svoj OFK Bor da pomogne i izvuče iz borskog blata i vrati u normalan kolosek posrnuli klub, fudbalere, stručni štab i rukovodstvo kluba. Rovačanin je ovoga puta preuzeo funkciju sportskog direktora kluba.

Podrazumeva se da će njegovim dolaskom doći do velikih kadrovskih promena u klubu, jer je Rovčanin čovek uspeha i renomea u fudbalu. I ne bi se prihvatio ove odgovorne uloge da nije siguran u sebe. Uostalom, vratio se u klub na molbu ljudi iz kluba i lokalne samouprave. To govori o njegovoj sposobnosti.

Posle ispadanja iz Srpske lige borski fudbalski klub je nastavio da klizi ka dnu i ispadanju i iz Zone Istok. Nekadašnji prvoligaš eks Jugoslavije doživljava najteže trenutke u dugoj klupskoj istoriji.

Trenutno, posle 11. kola OFK Bor je poslednji na tabeli sa samo jednom pobedom i tri pogubna boda. Ispred njega su još dva timočka zonaša, Timočanin sa 10 i Borodoremont sa 12, a za opstanak je potrebno da pređe isped njih i ispred Napretka iz Aleksinca, Malošišta i Majdanpeka. Teško jeste, ali svi veruju da to može Hakija Rovčanin.

 

 

Autor: Emina Stanković
Projekat „Lepša strana Bora“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Bor.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>