Najnovije vesti
Home / Kladovo / Zimske selidbe fudbalera -ALEKSA I IVAN SE VRAĆAJU U NEGOTIN
Zimske selidbe fudbalera -ALEKSA I IVAN SE VRAĆAJU U NEGOTIN

Zimske selidbe fudbalera -ALEKSA I IVAN SE VRAĆAJU U NEGOTIN

Dugogodišnji srpskoligaš negotinski Hajduk Veljko biće osetno jači u nastavku prvenstva u Zoni istok.

Posle sezone i po u matični klub se vraćaju Aleksa Vujadinović i Ivan Davidović, iz sokobanjskog Ozrena. Reč je o dvojici uzdanica srpskoligaša Ozrena u jesenjem delu prvenstva srpskoligaškog istoka. Obojica su ponikli u fudbalskoj školi Hajduk Veljka čije redove su napustili pre sezonu i po. U Negotinu su prošli put razvoja u svim mlađim selekcijama Hajduk Veljka.

Vujadinović je u prethodnoj sezoni za Ozren odigrao 28 utakmica i postigao osam golova i bio drugi strelac ekipe Ozrena. Bek i vezista Davidović bio je jedan od nosilaca igre Sokobanjaca. Oni će biti veliko pojačanje zonaša Hajduk Veljka, koji je za cilj postavio titulu prvaka i povratak u srpskoligaško društvo.

 IVAN KOSTIĆ POSTAO „BRODAR“

Jedan od najperspektivnijih zaječarskih fudbalera Ivan Kostić (20), napustio je ekipu Hajduk Veljka i pojačao zonaša Brodoremont u Kladovu. Trener kladovskog zonaša Bojan Soldatović sija od sreće što je dobio vrsnog napadača. Kostić je jesenas za Negotince postigao 10 golova. Posle svega nije želeo da se vrati u matični klub Timok već se uputio u kladovske brodare. Pre toga, prošle sezone, bio je na kaljenju u sokobanjskom srpskoligašu Ozrenu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>